ACASĂ DE CRĂCIUN! Poliția și Vama pregătite să evite aglomerațiile în perioada sărbătorilor de iarnă

Fără cozi la vamă în ajunul sărbătorilor de iarnă. Poliţia de Frontieră și Vama au prezentat modalitatea cum vor funcționa în această perioadă astfel încât oamenii să nu simtă bariere și să nu simtă constrângeri. Declarația a fost făcută de premierul Pavel Filip, după ședința săptămânală de astăzi a Partidului Democrat din Moldova."Am discutat și despre pregătirea instituțiilor statului pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Trebuie să asigurăm funcționalitatea eficientă a instituțiilor statului în această periodă. În primul rând am vorbit despre ce se va întâmpla la frontieră și ce se va întâmpla la vamă, pentru că în această perioadă avem foarte mulți concetățeni care se întorc acasă să își viziteze rudele și să fie alături de cei dragi.

Statistica ne vorbește că în perioada aceasta a anului trecut, doar în perioada 15 decembrie - 14 ianuarie vin în țară peste un milion de oameni, sau cel puțin avem un milion de traversări la vamă, adică cei care intră în Republica Moldova.

Colegii de la Vamă și poliția de frontieră au prezentat modalitatea cum vor funcționa în această perioadă astfel încât oamenii să nu simtă bariere, să nu simtă constrângeri astfel încât să fie satisfăcuți de serviciul oferit de către aceste instituții", a declarat premierul Pavel Filip.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ INEDITĂ! Târgul Acasă de Crăciun va avea COLINDUL lui (VIDEO)

 

PUBLIKA.MD amintește că și în acest an Guvernul va organiza un Târg de Crăciun. Iarmarocul va fi deschis în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. Pomul de Crăciun în acest an va fi oferit de România, iar o surpriză va fi o roată panoramică cu înălțimea de 20 de metri. 

CITEȘTE ȘI: Surprize pentru cei mici la Târgul de Crăciun din Chișinău. Ce pot face copiii în CASA lui Moș Crăciun (VIDEO)

De asemenea, la cea de a doua ediţie nu va lipsi nici caruselul veneţian, dar şi cel mai mare patinoar din ţară. Pe strada 31 august din Capitală vor fi amenajate mai multe zone de poveste, inclusiv Căsuţa lui Moș Crăciun.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu