Academia lui Moş Crăciun a primit aproape 3.000 de scrisori în acest an. Află ce dorinţe au copiii din Moldova

Embed:

Telefoane mobile de ultimă generaţie, tablete, animale de companie sau locuri de muncă pentru părinţi. Iată ce îşi doresc mulţi dintre copiii care au trimis scrisori la Academia lui Moş Crăciun. Până acum, bătrânelul a primit aproape 3000 de mesaje din partea micuţilor.

Moş Crăciun promite că le va răspunde tuturor copiilor care i-au trimis scrisori. Şi pentru că sarcina e una dificilă, are şi asistenţi.

"Dacă anul trecut copii aveau dorinţe mult mai realizabile pentru Moş Crăciun cum ar fi o cutie de bomboane, o păpuşică sau doar sănătate, acum dorinţele au devenit mult mai solicitante. Copii îşi doresc iphoane, ipaduri" a spus Iuliana Panuş voluntară a Academiei lui Moş Crăciun.

Sunt însă şi micuţi care îşi doresc daruri precum creioane sau încălţăminte de iarnă. Iar directorul Academiei spune că aceste scrisori sunt transmise unor instituţii de stat sau organizaţii de caritate care ar putea îndeplini dorinţele copiilor.

"Odată ce vin scrisorile la noi, noi le numerotăm, le citim şi le împărţim în categorii. Scrisori cu dorinţe care sunt de nerealizat, scrisori de la copii vulnerabili care au nevoie de lucruri elementare şi alte scrisori.", a declarat preşedintele Academiei lui Moş Crăciun, Veronica Soloniţchi.

Scrisorile pentru Moş Crăciun sunt transmise gratuit, prin intermediul Poştei Moldovei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu