Academia Chişinău va juca în deplasare cu Dacia Chişinău

Embed:

Iskra va disputa primul meci din acest an pe gazon natural, în etapa a 22-a din Divizia Naţională. Oţelarii vor întâlni astăzi la Râbniţa, formaţia FC Tiraspol. În celelalte meciuri ale rundei, campioana Dacia va primi vizita Academiei, iar liderul Sherif va juca cu Nistru Otaci. 

După ce a pierdut meciul cu liderul Sheriff Tiraspol şi a ajuns în zona retrogradării, Academia Chişinău mai are un examen dificil în Divizia Naţională. "Studenţii" vor întâlni în cea de-a 22-a etapă, campioana Dacia Chişinău.
 
"Ne pregătim serios de meciul cu Dacia. Eu vă promit că lupta va fi mai mare decât în celelalte meciuri", a spus sportivul Veaceslav Rusnac.

Etapa va începe la ora 12.00, cu meciul dintre Sfântul Gheorghe şi Zimbru. Peste două ore, Iskra va juca primul meci din acest an pe gazon natural, cu FC Tiraspol. De la ora 15.00, CSCA-Rapid Ghidighici va întâlni în deplasare formaţia Olimpia Bălţi. Al doilea meci al zilei care se va juca la Complexul Sportiv Buiucani, va fi cel dintre codaşa FC Costuleni şi Milsami Orhei. În ultimul meci al etapei, Sheriff se va duela cu Nistru Otaci. 

Sheriff este lider în clasament cu 53 de puncte, Dacia e pe locul doi având cu două puncte mai puţin. Zimbru se clasează pe locul trei. În a doua jumătate a clasamentului: FC Tiraspol este pe şapte, iar Nistru pe opt. FC Costuleni este codaşa clasamentului, cu doar 12 puncte. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu