Academia Chişinău a obţinut a doua victorie în campionat, după ce a învins Speranţa Cahul

Embed:

Dacia şi-a păstrat poziţia a treia în campionat, după ce în această rundă a învins la Speia, Dinamo Auto cu 2-0. Victorie a obţinut şi Academia, care a trecut cu 4-2 de Speranţa. Sâmbătă se vor juca ultimele două meciuri ale etapei a 22-a din Divizia Naţională.

Academia a obţinut a doua victorie în această ediţie de campionat. Şi de această dată "studenţii" au învins formaţia Speranţa Cahul. După ce în tur s-au impus cu 3-1, de această dată elevii lui Valeriu Catană au câştigat meciul de pe teren propriu cu 4-2. Onofrei a deschis scorul pentru oaspeţi deja în minutul 7, însă peste câteva minute Maxim Repineţchi a egalat. Până la pauză, formaţia din capitală a mai înscris de două ori. Întâi s-a remarcat Galperin, în minutul 21, iar în prelungirile primei reprize Denis Calincov a marcat pentru 3-1. Acelaşi Calincov şi-a trecut în cont dubla în minutul 59, iar Boris a stabilit rezultatul final peste alte nouă minute. Scor final 4-2, iar Academia a urcat pe locul 11, depăşind-o chiar pe Speranţa în clasament.

Într-o altă partidă a ultimei etape din returul campionatului, Dacia a învins la Speia formaţia Dinamo Auto. Pentru "lupii-galbeni" au marcat Krkotic şi Barakhoev. Mâine se vor juca ultimele două partide ale rundei. De la ora 14.00 Olimpia va juca la Bălţi cu Zimbru, iar peste trei ore va începe derby-ul etapei, între primele două clasate, Sheriff şi FC Tiraspol. Veris a câştigat la masa verde partida cu Rapid, după ce formaţia din Ghidighici s-a retras din campionat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu