Academia Chişinău - Milsami Orhei, scor 3:1

Embed:

Academia Chişinău a produs prima surpriză din returul campionatului. "Studenţii" au învins surprinzător Milsami Orhei cu scorul de 3-1. Toate golurile au fost înscrise în partea a doua a meciului.

Academia a obţinut a doua victorie consecutivă în Divizia Naţională, după ce a învins Milsami Orhei cu 3-1. "Studenţii" au reuşit să deschidă scorul în minutul 53, după ce Iulian Erhan a transformat perfect o lovitură liberă.

"Milsami e o echipă bună, disciplinată şi tehnică, dar noi am arătat un fotbal frumos, rapid şi am marcat, am luat trei puncte şi am bucurat suporterii noştri", a declarat jucătorul Academia, Iulian Erhan.

Milsami a egalat în minutul 60 prin Guillerme De Paula. Cu aproape un sfert de oră înainte de încheierea meciului, Academia a obţinut un penalty, iar noul-intrat Iurie Livandovschi a înscris pentru 2-1. Un alt discipol al şcolii de fotbal Zimbru, Ion Demerji a stabilit scorul final în minutul 80.

"Am obţinut o victorie meritată, deoarece am avut o posesie a balonului mai bună, dar şi am arătat un fotbal frumos", a declarat antrenor Academia, Adrian Bogdan.

"În prima repriză a fost lipsă totală de disciplină. Fotbaliştii nu au jucat agresiv şi aşteptau greşeala adversarului", a spus antrenorul Milsami, Rainer Zobel.

Într-un alt meci a etapei, Zimbru Chişinău a învins la Vadul lui Vodă, Speranţa Crihana Veche cu scorul de 2-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu