AC Milan şi Juventus au remizat pe San Siro, scor: 1-1

Embed:

Luptă crâncenă pentru titlu în Serie A! Juventus a rămas neînvinsă în acest sezon din campionatul italian şi după meciul cu liderul AC Milan. Torinezii au reuşit o remiză dramatică pe San Siro, scor 1-1, după ce arbitrul a anulat greşit două goluri şi a eliminat un jucător.

Antonio Nocerino a deschis scorul pentru Milan după un sfert de oră de la începutul partidei cu un şut de la 25 de metri. În minutul 25, Muntari a marcat pentru 2-0, dar reuşita sa a fost anulată eronat de arbitrul partidei.

Mingea a intrat jumătate de metru în poartă, după care a fost prinsă de Buffon, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, fază la care directorul milanezilor, Adriano Galliani a părăsit arena.

Gazzetto dello Sport scrie că Galliani era cât pe ce să-l bată pe arbitrul Paolo Tagliavento la pauza meciului. Gafele centralului au continuat însă şi în repriza a doua. În compensaţie, Tagliavento le-a anulat şi torinezilor un gol valabil.

Oaspeţii au reuşit însă egalarea pe final de meci, prin Matri. Juve a rămas în zece oameni, după ce Atruro Vidal a fost eliminat în ultimul minut de joc, însă scorul a rămas neschimbat pe tabelă, 1-1. Milan este pe primul loc, având un punct avans faţă de Juve, însă şi un joc mai mult disputat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu