AC Milan a făcut prima achiziţie oficială în acest intersezon

Embed:

Pippo Inzaghi a făcut prima achiziţie în calitate de antrenor la AC Milan. Este vorba despre mijlocaşul Andrea Poli, care s-a transferat definitiv la formaţia milaneză, la care a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării italiene. 

Andrea Poli a devenit prima achiziţie oficială a lui AC Milan în acest intersezon. Mijlocașul a fost transferat definitiv la gruparea de pe San Siro, după ce milanezii au activat opţiunea inclusă în înţelegerea de împrumut a jucătorului de la Sampdoria, în urmă cu un sezon.

"Rossoneri" l-au dat la schimb şi pe fundaşul polonez Bartosz Salomon, care a fost cedat, la fel, definitiv Sampdoriei.

Andrea Poli, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat la formaţiile Sassuolo şi Inter Milano. Mijlocaşul a reuşit să marcheze două goluri în sezonul trecut din Serie A şi a jucat în 26 de meciuri.

Mai mult ca atât, Poli a fost primul marcator al sezonului 2013-2014, după ce a deschis scorul cu formaţia Hellas Verona. Poli a mai adunat patru meciuri la prima reprezentativă a Italiei, pentru care a debutat anul trecut.

În noul sezon, AC Milan va fi antrenată de fostul său atacant Filippo Inzaghi, care a preluat banca tehnică după plecarea lui Clarence Seedorf. Transferul lui Poli a fost şi prima achiziţie în mandatul italianului. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu