AC Milan a dedicat un moment special lui Kobe Bryant, baschetbalistul american decedat împreună cu fiica sa într-un accident aviatic

Embed:

AC Milan a dedicat un moment special lui Kobe Bryant, legendarul baschetbalist american decedat împreună cu fiica sa într-un accident aviatic. Înaintea meciului cu FC Torino din sferturile de finală ale Cupei Italiei, pe ecranele stadionului San Siro au fost rulate imagini cu Bryant, care a fost suporter al clubului milanez.

Cele două echipe de pe teren, dar şi suporterii acestora, au ţinut apoi un minut de reculegere în memoria celor nouă persoane decedate în accidentul aviatic de duminică.

Jucătorii lui AC Milan au purtat banderole negre pe mâini, chiar dacă Federaţia Italiană de Fotbal s-a opus acestui gest.

La final "rosso-neri" au câştigat meciul cu FC Torino cu scorul de 4-2, dar au înclinat balanţa în favoarea lor abia în cele 30 de minute ale timpului suplimentar. Mai mult, gazdele abia de au evitat înfrângerea la capătul celor 90 de minute regulamentare.

Giacomo Bonaventura a deschis scorul în minutul 12, iar oaspeţii au răspuns prin două goluri marcate de brazilianul Bremer, care a egalat cu 10 minute până la pauză, apoi şi-a adus echipa în avantaj în minutul 70. 

Gazdele au fost salvate de golul lui Hakan Calhanoglu, înscris în minutele de prelungire. În cele 30 de minute ale timpului suplimentar mijlocaşul turc a mai înscris odată, iar Zlatan Ibrahimovic a stabilit scorul final, 4-2.

În semifinale, AC Milan va juca cu cealaltă formaţie torineză, Juventus.

loading...

Lasă un comentariu