ABT vine cu un nou kit de tuning pentru Audi Q3

Audi Q3 se bucură de un nou pachet de tuning din partea ABT. Germanii au modificat vechiul kit estetic şi au înghesuit 270 de cai putere sub capota crossover-ului, informează automarket.ro.

Tunerul de casă s-a grăbit atunci să fie primul care oferă un pachet de personalizare pentru cel mai mic crossover al gamei din Ingolstadt. Astăzi, la mai bine de 6 luni de la debutul primei interpretări, germanii vin cu un nou kit, revizuit.

Se numeşte tot QS3 şi vine cu o serie de detalii exterioare noi: un spoiler faţă şi unul spate redesenate, noi accesorii şi inserţii, praguri laterale mai pronunţate, ţevi de eşapament croite după marca proprie ABT.

Ţinuta de drum a fost şi ea îmbunăţită, graţie unui set nou de jante, cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 21 de inch, învelite în pneuri de performanţă.

Nici motorizările nu au fost ocolite. Specialiştii ABT au urcat puterea propulsorului 2.0 TDI de la 177 de cai la 205 cai, în vreme ce benzinarul de 2.0 litri TFSI a ajuns să livreze 270 de cai în locul celor 211 oferiţi standard. Alături de creşterea puterii, germanii au înlocuit şi suspensia cu una ceva mai rigidă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu