Absolvenţii, în febra pregătirilor. Nu pentru BAC, ci pentru balul de absolvire

Embed:

Absolvenţii sunt în febra pregătirilor, deocamdată, însă, nu pentru examenele de bacalaureat. Principala preocupare a tinerilor este ţinuta pe care o vor purta în marea seară, cea a balului de absolvire. Şi în timp ce unele fete şi-au cumpărat deja rochia, altele mai consultă designerii sau revistele de modă. În urmă nu rămân nici băieţii care, la fel, vor să impresioneze prin costumele cât mai deosebite.

Până la mult aşteptatul bal de absolvire a mai rămas exact o lună. Aşa că absolventa Iuliana Radu nu pierde timpul în zadar, ci caută rochia potrivită.

"Prima rochie mi-a plăcut cu mult mai mult, pentru că este potrivită balului, mai ales decolteul din spate pur şi simplu m-a cucerit", a mărturisit aceasta.

Iuliana spune că a preferat să-şi cumpere rochia decât să închirieze una sau să o coase la comandă. Nu toate absolvente aleg, însă, aceată variantă.

"În primul rând, mi-o cos pentru a-mi defini personalitatea, dar şi pentru a fi deosebită faţă de colegele mele, care sigur sunt în căutarea unei rochii", a explicat Daniela Moisei, absolventă.

Şi băieţii sunt în forfota pregătirilor pentru balul de absolvire. La ei lucrurile par, însă, a fi mai simple.

"Vreau să fie un costum negru, clasic şi cu toate că de obicei, eu prefer să port o cravată, cred că la bal o să-mi iau o cămaşă specială şi un papion", a spus Vladimir Panfilov, absolvent.

Designerii le recomandă absolvenţilor să opteze pentru culorile vii. "La bal ţinutele ar trebui să fie foarte fine, să fie tinereşti, moderne. Să se păstreze hotarul între ţinuta unei doamne", a precizat Ala Leancă, designer-stilist.

Pentru ţinutele odraselelor, părinţii vor trebui să scoată din buzunar peste 3.000 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu