ABSENŢE NOTORII LA NAŢIONALĂ. Gaţcan, Andrei Cojocari şi Virgiliu Postolachi nu vor juca în amicalele cu Congo şi Armenia

Embed:

Probleme de lot înaintea meciurile amicale cu Armenia şi Congo. Selecţionerul Alexandru Spiridon nu va putea conta pe Alexandru Gaţcan, care nu a fost lăsat de echipa de club să evolueze pentru naţională.

Andrei Cojocari este accidentat, iar tânărul de la PSG, Virgiliu Postolachi, care deţine paşaportul moldovenesc, şi-a motivat absenţa prin motive familiale.

Chiar şi aşa, antrenorul spune că a venit timpul ca echipa noastră să obţină în sfârşit victoria sub comanda lui.

"Dacă pe timpuri acea echipă a noastră Nistru pleca în Africa şi bătea categoric, acum toate aceste echipe pot juca fotbal de calitate bună. Cred că Congo este de nivelul reprezentativei Coastei de Fildeş. O să analizăm bine împreună cu fotbaliştii. A venit timpul nu numai să jucăm bine, dar şi să obţinem victorii", a spus antrenorul naţionalei Moldovei, Alexandru Spiridon.

"Tricolorii" susţin că aceste două partide sunt binevenite în vederea pregătirii pentru meciurile oficial din toamnă.

"O să fie foarte bine pentru noi ca să încercăm să modelăm jocul pe care urmează să-l arătăm în septembrie, atunci când va începe Liga Naţiunilor" , a spus căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

"E nevoie să ne pregătim bine în zilele pe care le avem la dispoziţie, iar după asta să obţinem şi rezultat bune. Cum a spus antrenorul chiar acum că e nevoie să avem mentalitatea corectă şi să ne gândim doar la victorie. Doar aşa putem reuşi să obţinem ceva", a spus mijlocaşul naţionalei Moldovei, Artur Ioniță.

Din lotul Armeniei în partida cu Moldova nu va lipsi vedeta lui Arsenal Londra, Henrik Mhitarian. Selecţionata statului Congo are la fel în lot fotbalişti de la cluburi renumite din Europa, precum Getafe, Anderlecht şi PSG.

Echipele africane joacă un fotbal mai diferit faţă de cele europene. După mine cred că mai greu va fi meciul cu Congo."

Naţionala Moldovei va juca pe 31 mai cu reprezentativa statului Congo, iar pe 4 iunie cu Armenia. Ambele partide se vor disputa în Austria.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu