A vrut să-şi pună capăt zilelor: Un bărbat de 29 de ani s-a urcat pe o macara și a amenințat că se aruncă în gol (FOTO/VIDEO)

Gest extrem al unui bărbat care a vrut să-şi pună capăt zilelor, chiar la locul de muncă. Victima, în vârstă de 29 de ani, cel mai probabil, în stare de ebrietate, s-a urcat pe o macara și a amenințat că se aruncă în gol.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:00, pe un şantier de construcţii din sectorul Râşcani al Capitalei.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Svetlana Scripnic, bărbatul lucra pe şantier, iar în această dimineaţă a venit la serviciu, ca de obicei. Doar că, la un moment dat, el a urcat la o înălțime de 25 de metri, strigând că se sinucide.

Speriaţi, lucrătorii au apelat imediat după ajutor la 112. La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, o ambulanţă şi două autospeciale. După aproape o oră de discuţii, psihologii au reuşit să-l convingă pe bărbat să coboare.

Potrivit poliţiei, individul a recurs la acest gest, după ce colegii săi ar fi refuzat să doneze sânge pentru o mătuşă de-a sa, care se află în stare gravă la spital.

Lucrările de construcţie au fost sistate, iar bărbatul, cel mai probabil, va avea nevoie de o consiliere psihologică. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu