A vrut să-şi incinereze mama în cuptor. Îi confiscase Playstation-ul

Un adolescent de 16 ani din Philadelphia a recunoscut că şi-a ucis mama, după ce femeia i-ar fi confiscat jocul Playstation, informează PRO TV.ro.

Kendall Anderson a lovit-o pe Rashida de 20 de ori cu un ciocan, în timp ce aceasta dormea.

Când a văzut că femeia, în vârstă de 37 de ani, nu moare, adolescentul a târât-o până în bucătărie şi a încercat să o incinereze în cuptor, potrivit raportului întocmit de poliţia din Philadelphia.

Pentru că nu a reuşit să o bage în cuptor, a rupt piciorul unui scaun şi a lovit-o cu bestialitate în zona capului. Când a văzut că nu mai respiră, adolescentul a luat trupul şi l-a aruncat pe o alee din spatele casei.

"Corpul victimei a fost găsit sub un morman de moloz. Suferise o traumă puternică în zona capului", a declarat un reprezentant al poliţiei.

Ajuns în instanţă, adolescentul a recunoscut că şi-a omorât mama şi a povestit chinurile la care a supus-o.

Potrivit poliţistilor, tânărul a stat trei ore gândindu-se dacă să-şi omoare sau nu mama, pentru că îi luase toate jocurile de pe calculator.

"Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai face asta. Mi-e dor de mama. Era singura persoană căreia îi păsa de mine”, ar fi mărturisit băiatul anchetatorilor.

Adolescentul urmează a fi judecat pentru crimă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu