A vrut să se răzbune pe o femeie şi a pus pe jar poliţia. Surpriza unui bărbat din Chişinău (VIDEO)

Embed:

O glumă de prost gust l-ar putea costa libertatea. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani originar din raionul Călăraşi care a anunţat că în subsolul unui bloc ar fi fost plasată o bombă.

Făptaşul a fost prins în scurt timp de poliţişti şi, culmea, le-a spus că a încercat în acest fel să-şi... sensibilizeze iubita: "M-am îmbătat şi am sunat. Îmi era ciudă pe o femeie. Am luat telefonul şi am spus că în subsolul casei ei se află o bombă."

Bărbatul pare să nu fie conştient de situaţia în care se află. El a sunat la poliţie de pe numărul său de mobil, astfel încât a fost identificat uşor.

Cu toate acestea, forţele de ordine au respectat procedura: au încercuit şi evacuat clădirea, iar geniştii au verificat minuţios fiecare loc unde ar putea fi ascuns un obiect explozibil.

După ce s-a constatat că alarma este falsă, oamenii legii au intentat un dosar penal, iar făptaşul este cercetat în stare de libertate.  

"Am fost deja la acea casă şi mi-am cerut scuză de la oameni. Mi-au spus că mă iartă", a spus călărăşeanul.

De la începutul acestui an, au fost înregistrate 15 cazuri de alarmă falsă cu bombă.

Deşi unor oameni li se pare o glumă, intervenţia geniştilor nu este gratuită. De obicei, cheltuielile sunt puse pe seama administratorilor edificiului vizat, iar dacă autorul apelului este identificat, acesta primeşte o notă de plată de zeci de mii de lei.

Dacă va fi găsit vinovat, "îndrăgostitul" riscă amendă până la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore sau închisoare până la 2 ani

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu