A vrut să se îmbogăţească cu circa 50.000 lei, dar a fost reţinut. Ce transporta un bărbat din Capitală (VIDEO)

Embed:

Un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în Capitală, a fost reţinut în timp ce transporta frunze de rucola ambalate, în valoare totală de aproximativ 50.000 lei.  

Potrivit oamenilor legii, acesta intenţiona să le vândă în pieţele din Capitală, în lipsa actelor de provenienţă şi de calitate, întrucât nu le-a prezentat la solicitarea poliţiştilor. Cutiile erau transportate într-un camion şi urmau a fi depozitate în adiacentul unei pieţe până la comercializarea angro.

La faţa locului a fost asigurat procesul de documentare a cazului, fiind numărate 1.920 de cutii cu frunze de rucola, care urmau să ajungă în alimentaţia cetăţenilor în lipsa tuturor actelor obligatorii.

Camionul a fost reţinut la parcarea specială, iar produsele depozitate în camera specială de păstrare până la decizia instanţei de judecată. Concomitent poliţiştii întreprind acţiuni de investigaţii, privind originea produselor, precum şi eventualii complici în acest caz. Bărbatul riscă o pedeaspsă cu amendă în mărime de până la 3.000 lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu