A vrut să cumpere un poliţist cu 600 de lei VEZI VIDEO

Embed:

Un locuitor al Capitalei a fost reţinut pentru că a încercat să mituiască un poliţist. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a încercat să corupă cu 600 de lei un angajat al Comisariatului Poliţie Transporturi din Ungheni. Acum, riscă să petreacă următorii 5 ani după gratii.

Potrivit oamenilor legii, pe data de 29 iulie, pe peronul gării suburbane din oraşul Ungheni, angajaţii Poliţiei Transporturi au depistat un bărbat, care, aparent era în stare de ebrietate. Acesta a fost condus la Comisariatul Poliţie Transporturi din localitate, pentru stabilirea identităţii şi întocmirea unui proces verbal, după care a fost îndreptat la expertiza narcologică, pentru stabilirea gradului de ebrietate.

S-a stabilit că bărbatul activează în calitate de casier mobil de bilete pentru trenuri suburbane. Mai mult, acesta se afla în tură, în momentul reţinerii.

Pe data de 1 august, el a fost chemat la poliţie, pentru a fi audiat. În timpul audierii, însă, acesta i-a propus şefului de post suma de 600 de lei, pentru a refuza întocmirea procesului verbal contravenţional şi pentru a nu sesiza conducerea întreprinderii unde activează. Asta deşi fusese preîntâmpinat de poliţist că asemenea acţiuni sunt ilicite.

Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală. Dacă va fi gădit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani, cu amendă în mărime de la 20.000 la 60.000 lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu