A venit să repare o țeavă, dar a ajuns la spital cu leziuni cerebrale. Ce a pățit un bărbat din Capitală

Embed:

Un angajat al Direcţiei Locativ-Comunale din Capitală a fost internat la spital, după ce i-au fost provocate leziuni cerebrale, chiar la locul de muncă. El a fost bătut de proprietarul localului, situat într-un bloc de pe strada Puşkin, în timp ce repara o ţeavă spartă.

"Starea lui de sănătate este medie. A suferit o traumatism cranio-cerebral. Acum mergem la spital pentru investigații. Pacientul se simte rău, are greață", a declarat medicul Sergiu Pantu. 

La locul incidentului au venit poliţiştii.

"Potrivit informațiilor preliminare, proprietarul localului l-a lovit pe angajatul Direcţiei Locativ-Comunale. Am chemat ambulanța. Vor fi luate toate măsurile necesare", a declarat polițistul Ruslan Derelea. 

Proprietarul localului a refuzat să facă declaraţii.

Timp de două zile, locatarii blocului nu au avut apă la robinet, din cauza ţevii sparte. Proprietarul localului nu i-a permis angajatului serviciilor comunale să repare ţeava.

Angajaţii Direcţiei Locativ-Comunale au reuşit să răzbată la ţeava spartă abia după intervenţia poliţiei.

"Am chemat paznicul și el ne-a deschis. A venit proprietarul și a început să ne insulte. Era în stare de ebrietate și a început să ne certe. Însă asta este o țeavă veche. Localul aparține lui, însă țeava este în grija Primăriei", a spus angajatul Direcţiei Locativ-Comunale, Oleg Crăciun.

Dacă va fi găsit vinovat, atacatorul riscă sancţiune administrativă pentru samavolnicie şi vătămări corporale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu