A urcat beat la volan şi a provocat un accident în care au murit patru persoane. Un șofer, condamnat la 12 ani de închisoare

Embed:

Șoferul care a provocat un accident în care au murit patru persoanea și două au fost rănite, condamnat la 12 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de conduce mijloace de transport timp de 5 ani.

Accidentul s-a petrecut în toamna anului trecut, la ieşirea din satul Valea Perjei. Șoferil se afla în stare de ebrietate şi avea doi pasegeri la bord. El a intrat pe contrasens, lovind frontal un automobil care se deplasa regulamentar.

Impactul a fost atât de violent, încât şoferul cu cei trei pasageri din cealaltă mașină s-au stins pe loc, iar inculpatul împreună cu cei doi pasageri pe care-i avea la bord, au fost transportaţi la spital cu diverse traumatisme.

Inculpatul, în vârstă de 30 de ani, este locuitor al oraşului Ceadâr-Lunga şi se află la evidenţa medicului narcolog.

Pe lângă pedeapsa închisorii, inculpatul a fost obligat să le achite rudelor celor 4 victime decedate în accident câte un milion de lei fiecăruia drept prejudiciu moral şi 18 mii de lei pentru cheltuieli de judecată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu