A uitat de vârstă și de lege. Un copil de 10 ani, filmat în timp ce conducea o mașină (VIDEO)

Imaginile în care un copil de 10 ani conduce un autoturism pe străzile din Târgoviște sunt mai vechi, dar au devenit virale acum. A aflat despre ele și poliția, care a deschis un dosar penal. Polițiștii au descoperit că mama copilului a fost cea care i-a dat maşina pentru a o conduce, scrie stiri.tvr.ro.

"La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluieraşi din municipiu", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean Dâmboviţa,.

Bărbatul a mai reclamat faptul că, după ce a cerut explicaţii privind prezenţa minorului la volan, o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine unei femei de 31 de ani, mama minorului.

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările faţă de un bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, faţă de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi faţă de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere", se  arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu