A suferit un atac de cord. Iker Casillas ar putea să fie obligat să-şi încheie cariera de fotbalist

Iker Casillas ar putea să fie obligat să-şi încheie cariera de fotbalist. Portarul lui FC Porto a suferit un atac de cord la antrenamentul de miercuri și a fost internat la spital.

Potrivit presei, Juan Antonio Corbalan, un renumit cardiolog din Spania, a explicat că jucătorul este în afara oricărui pericol, putând să ducă o viaţă normală. Doar că va trebui să se retragă din activitate, deoarece riscurile vor creşte dacă se va întoarce pe terenul de fotbal.

De altă părere este medicul clubului lusitan, Nelson Puga. Acesta a susţinut că recuperarea va fi totală, astfel că jucătorul ar putea în viitorul apropiat să îşi continue cariera fără nici un risc.

Vestea cu infarctul lui Casillas a fost un adevărat şoc pentru suporterii "dragonilor": 

"Casillas nu este doar un portar de talie mondială, ci vedeta lui FC Porto. Cred că Casillas iubește acest club, poate mai mult decât alți jucători din lot. El reprezintă FC Porto".

"Îi doresc însănătoşire grabnică. Acest incident nu are nimic cu fotbalul. El este o ființă umană și are nevoie de sprijinul nostru deplin".

Iker Casillas a cucerit cu Real Madrid de 3 ori Liga Campionilor și de 5 ori titlul de campion al Spaniei. Cu FC Porto el a devenit campion al Portugaliei în sezonul precedent.

Casillas a fost portarul titular al echipei naționale a Spaniei, care a câștigat Campionatele Europene în 2008 și 2012 și Cupa Mondială în anul 2010.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu