A strivit sub roţi un bărbat şi a fugit de la faţa locului

Un bărbat a fost accidentat mortal, azi noapte, pe traseul Ungheni - Chişinău. Şoferul maşinii care a tamponat victima a părăsit locul accidentului.

Tragedia s-a produs în jurul orei 00:15,  în apropiere de satul Bumbăta. În urma loviturilor primite, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a decedat pe loc.

Şoferul vinovat de producerea accidentului nu a fost identificat, de altfel, nici automobilul acestuia. Cazul este cercetat de către Serviciul urmării penale al Comisariatului de poliţie Ungheni.

Ieri, în jurul orei 11:30, în satul Cuconeşti, raionul Edineţ, a fost accidentat un copil. Micuţul de un an se afla pe bicicleta ce se staţiona în stradă. La un moment, bicicleta a fost lovită de o motoretă de model Honda, condusă de un tânăr de 25 de ani. În urma coliziunii, copilul s-a ales cu traumă cranio-cerebrală.

Tot ieri, în satul Lunga, raionul Floreşti, s-au ciocnit două motorete. Accidentul s-a produs în jurul orei 21:00. Un minor de 15 de ani, ce conducea o motoretă de model Viper, a tamponat o altă motoretă de model Alpha, condusă de un şofer în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului, minorul s-a ales cu fractura închisă a femurului, iar pasagerul acestuia, în vârstă de 17 ani, cu o comoţie cerebrală. Celălalt şofer a suferit o fractură închisă a mandibulei.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs 34 de accidente. În urma acestora, o persoană a decedat şi altele şapte au fost traumatizate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu