A spus minciuni vameşilor. Ce riscă un şofer de microbuz care a încercat să facă asta (FOTO)

La vama Leuşeni a fost contracarată o tentativă de transportare ilicită a peste 300 piese de schimb, dosite printre colete aduse din Italia. Bunurile urmau să fie comercializate ilegal pe piața autohtonă.

În data de 15 februarie curent, la pista de intrare în țară a postului vamal Leușeni, s-a prezentat pentru control un cetățean moldovean la volanul unui microbuz cu numere de înmatriculare în Bulgaria. Bărbatul transporta colete din Italia și era însoțit de doi pasageri.

În cadrul controlului vamal, atât șoferul, cât și pasagerii au comunicat inspectorilor din tura de serviciu că nu dețin mărfuri ce necesită a fi declarate.

Angajații vamali au dispus efectuarea unui control fizic detaliat al unității auto. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat, peste 300 piese de schimb pentru mașini de spălat fiind descoperite printre coletele amplasate în compartimentul marfar al microbuzului.

Pentru fapta comisă, conducătorul auto riscă proces-verbal care prevede confiscarea lotului de marfă şi achitarea unei amenzi de 3.000 lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu