A speriat-o de moarte! Un bărbat, bănuit de acţiuni perverse în privinţa unei minore

Un bărbat de 55 de ani din raionul Şoldăneşti riscă până la 7 ani de închisoare. Individul este bănuit de acţiuni perverse în privinţa unei minore, scrie impulstv.com.

Potrivit oamenilor legii, despre cele întâmplate s-a plâns la poliţie mama victimei. Aceasta a declarat că fiica ei a revenit acasă speriată. 

Minora a povestit că a fost la un vecin după fructe. După ce ar fi mâncat câteva, dânsul ar fi ridicat-o în braţe şi ar fi vrut să o sărute. Copila s-a plâns părinţilor că vecinul i-ar fi propus să se culce împreună. Astfel, părinţii au alertat imediat oamenii legii.

Suspectul neagă acuzaţiile şi spune că a servit fata cu fructe. El recunoaşte că doar a luat-o în braţe şi a sarutat-o ca pe un copil.

Oamenii legii menţionează că expertiza medico-legală a scos la iveală doar nişte hematome în regiunea coapselor. Contactul sexual propriu zis nu a avut loc.

Specialiştii din domeniul psihopedagogiei au declarat că minora va avea nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a-şi reveni. Asta pentru că fata a fost traumată psihologic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu