A spart cel puţin şapte automobile, în Capitală. Un tânăr de 22 de ani, reținut (VIDEO)

Embed:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din raionul Cantemir a fost reținut pentru comiterea mai multor furturi din automobile. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt și jaf.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea tânărului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile ce erau parcate pe strada Petru Zadnipru și Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. Acesta pătrundea în automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 16 000 lei.

Tânărul și-a recunoscut vinovăția, totodată a spus că accesoriile sustrase le vindea obținând un profit.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt. Acesta riscă o pedepsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

De asemenea polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul municipiului Chișinău.

loading...

Lasă un comentariu