A slăbit 50 de kilograme fără să facă vreun efort, doar consumând o băutură banală

O femeie din Marea Britanie a luat hotărârea vieţii sale când a decis că trebuie să slăbească. La 22 ani de ani se confrunta cu obezitatea şi boli grave: 150 de kilograme şi diabet zaharat.

După ce rezultatele analizelor uzuale au fost alarmante, tânăra care cântărea 150 de kilograme a decis să facă o schimbare în viaţa sa. Cum nu se mai putea nici uita în oglindă, femeia a mers la un nutriţionist care i-a recomandat, pe lângă un stil de viaţă sănătos, să bea mult ceai verde. 

Astfel, tânăra a slăbit într-un an nu mai puţin de 50 de kilograme, însă este important de ştiut că nu toată lumea poate consuma această băutură. Cu toate că ceaiul verde ajută la accelerarea metabolismului și oferă energie pentru sport, acesta este contraindicat în cazul anumitor boli. 

În ce condiții nu ai voie să bei ceai verde: Ceaiul verde are cofeină şi pot spune că are mai multă decât cafeaua pe care o beau zilnic. 

Cine bea ceai verde în ziua în care bea şi cafea nu se simte bine. Persoana devine agitată, tremura, transpira, nu se mai poate concentra, nu mai poate lucra dacă este în timpul serviciului. Nu acelaşi lucru se întâmplă dacă aceeaşi persoană bea cinci ceşti de ceai făcut din plante sau fructe de pădure. Aşa că foarte mare atenţie la aceste ceaiuri care vin din orient şi se numesc verde, negru, roşu sau alb. Toate au foarte multă cofeină.

Ceaiul verde nu le este recomandat nici femeilor însărcinate şi proaspetelor mămici. Dacă nu vor constata la timp efectele negative ale acestui ceai, femeile însărcinate au şansa să nască un copil gata drogat sau cu cine ştie ce malformaţii exact ca femeile care consumă băuturi alcoolice, droguri sau ţigări.

Pe aceeaşi temă