A schimbat jucăriile pe reţetele de mâncare. O fetiţă din Glodeni a devenit vlogger culinar la doar trei ani

Embed:
O fetiţă din Glodeni a schimbat jucăriile pe reţetele de mâncare. Gabriela Leahu este vlogger culinar la doar trei ani şi este faimoasă deja pe reţelele de socializare. Imaginile au devenit virale pe internet şi au acumulat peste 30 de mii de vizualizări. Oamenii au scris în comentarii că sunt impresionaţi de talentul micuţei.

Ludmila Leahu spune că fata ei a început să gătească cu un an în urmă. Primul vlogg culinar l-a postat când Gabriela avea doi ani şi jumătate.

Mama Gabrielei i-a descoperit pasiunea întâmplător, iar acum o ajută să o dezvolte. Atunci când vine de la grădiniţă sau în weekend, fetiţa petrece neapărat pe la bucătărie, unde găteşte ceva bun pentru toată familia.

"Reţeta să fie şi uşoară, pentru ea, adică să nu fie de tăiat, să nu fie dificil. Facem cu drag aceste reţete. Eu filmez, redactez video, o încurajez", a spus Ludmila Leahu, mama Gabrielei.

"Mă mândresc cu fiica noastră, Gabriela, mica gospodină. E ca o surpriză pentru noi toţi", a menţionat Vasile Leahu, tatăl Gabrielei.

Pe pagina de Facebook, Gabriela are peste 18 mii de aprecieri şi aproape 22 de mii de urmăritori.
loading...

Lasă un comentariu