A sărit în ocean pentru a evita să achite nota de plată dintr-un restaurant. Ce scuză a găsit bărbatul

Un rapper australian, cunoscut sub numele de scenă 2pec, a sărit în ocean şi a înotat în larg, pentru a evita să achite nota de plată dintr-un restaurant, potrivit unor documente depuse în Tribunalul din Queensland, informează News.ro, care citează BBC, citează digi24.ro.

Poliţiştii au pornit în urmărirea rapperului, la bordul unor ambarcaţiuni rapide.

După ce a fost prins, rapperul a spus că a fugit din restaurant pentru că se grăbea să ajute o prietenă care era pe cale să nască pe plajă, potrivit presei locale. Nota de plată era de peste 600 de dolari australieni (450 dolari americani).

Rapperul Terry Peck, care a fost acuzat de furt şi agresiune, a spus ulterior că homarii pe care i-a mâncat în acel restaurant cu specific marin erau "prea arşi".

Artistul, în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat la tribunal, luni, după incidentul care a avut loc în restaurantul Omeros Bros din staţiunea estivală Surfers Paradise, aflată pe coasta estică a Australiei.

Consumaţia lui din acest restaurant a constat în doi homari, o caracatiţă, 21 de pahare de votcă cu stridii şi "mai multe beri Corona".

"Dumnezeule! A mâncat toate acestea de unul singur?", a exclamat, mirat, judecătorul Joan White, care, potrivit ABC News, a decis totuşi că rapperul poate fi eliberat pe cauţiune.

Un angajat al restaurantului, Mark Hunnybun, a respins criticile referitoare la standardele culinare ale stabilimentului: "Ne mândrim cu faptul noi preparăm homarii într-o manieră perfectă".

După acest incident, presa din Australia a început să fie tot mai interesată de muzica rapperului 2pec, care îşi produce singur piesele, şi a descoperit că în repertoriul lui se află un single care se intitulează "Ozi Ozi Ozi Oy Oy Oy".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu