A răsturnat un pilon electric peste o casă şi a fugit de la locul faptei! Un tânăr este căutat de poliție

Embed:

A răsturnat un pilon electric şi a fugit de la locul faptei. S-a întâmplat în satul Pașcani, raionul Criuleni, unde un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic într-un stâlp. În urma impactului, pilonul s-a prăbuşit peste acoperișul unei case.

Chiar dacă impactul a fost atât de puternic, încât acest stâlp a căzut asupra mașinii, șoferul a reușit să fugă de la fața locului.

Acoperişul casei a fost grav deteriorat. Proprietara locuinței spune că stâlpul electric era cât pe ce să rupă o țeavă de gaz:

"A vibrat casa tare, tare și când am ieșit afară am văzut lovitura la casă și în mașină nu era nimeni. Am crezut în general că e cutremur, la altceva nu m-am gândit, la accident nu m-am gândit."

Localnicii spun că nu cunosc cine este proprietarul automobilului:

"El nu este din sat. Mașina nu o cunoaștem, nu este de aici din sat. El a mai dat într-o fântână de canalizare. Să nu fost fântâna de canalizare avea să dea pilonul ista jos."

"A lovit cu așa viteză că a rupt pilonul ăsta l-a rupt și a căzut sub mașină. Cu așa viteză să mergi, să cadă ca să lovești, asta a fost o viteză foarte mare, undeva poate să fie peste 100."

Poliția susţine că, cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

"Un automobil tamponat cu pilonul de electricitate peste el. Șoferul nu era la fața locului. Excesul de viteză prin localitate sau ar putea să fie șoferul în stare de ebrietate", a declarat inspectorul de patrulare, Vladimir Moga. 

Cazul este anchetat de poliție, care urmează stabilească numele şoferului şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu