A rămas un pic până la finala Ligii Campionilor. Pe lângă faptul că se antrenează asiduu, jucătorii celor două formații se şi distrează pe cinste

Embed:

A rămas un pic mai mult de o săptămână până la finala Ligii Campionilor în care se vor întâlni două cluburi engleze: Tottenham Hotspur şi FC Liverpool. Partida, programată pentru 1 iunie, se va juca pe Estadio Metropolitano din Madrid.

Pe lângă faptul că se antrenează asiduu, jucătorii celor două formații se şi distrează pe cinste. Daniel Sturridge şi Alex Oxlade-Chamberlain de "cormorani" au făcut-o pe jurnaliştii, adresându-și unul altuia întrebările. Cei doi au mărturisit că pentru vacanţă aleg oraşul californian Los Angeles."- Unde prefer să-mi petrec vacanțele? Îmi place Los Angeles-ul. De asemenea, Jamaica este unul dintre locurile mele preferate. Deci, Los Angeles şi Jamaica!
- Şi eu aş alege Los Angeles-ul. Altă variantă nici nu se discută."De partea cealaltă, cei de la Tottenham Hostpur au avut parte de o surpriză la unul dintre antrenamente. David Beckham, fostul căpitan al reprezentativei Angliei, a vizitat complexul lor de pregătire şi a glumit câtva timp cu vedeta grupării londoneze, Harry Kane.

Meciul va fi transmis în exclusivitate de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Lasă un comentariu