A rămas fără muzica colecţionată 20 de ani! Un bărbat acuză Apple

Compozitorul James Pinkstone acuză Apple că din cauza platformei Apple Music i-au fost şterşi de pe hard drive 122GB de muzică strânşi pe parcusul a 20 de ani fără permisiunea lui. O mare parte din muzică să era creaţie proprie şi melodii rare, scrie yoda.ro.

Apple a început să şteargă tot conţinutul original din computer, inclusiv propriile compoziţii ale lui Pinkstone. În acelaşi timp, melodiile rare pe care Pinkstone le-a colecţionat de-a lungul timpului erau substituite cu alternative mai cunoscute, inferioare.

"Dacă Apple Music vedea un fişier pe care nu îl recunoştea - lucru care se întâmplă adesea din moment ce sunt compozitor şi avea mult conţinut creat de mine - îl descarcă în baza de date Apple, îl ştergea din calculatorul meu şi apoi mi-l livra înapoi când voiam să ascult aşa cum făcea cu orice fişier muzical pe care îl ştergea. Ceea ce consideră însă Apple de cele mai multe ori nu era" explică acesta, citat de IB Times.

Din fericire pentru Pinkstone, el a recuperat colecţia să muzicală printr-un restore al sistemului.

Muzicianul spune însă că singurul mod prin care poate preveni că acest lucru să se mai întâmple este să înceteze folosirea serviciului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu