A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui. Ce MISTER a aflat

Deşi la prima vedere pare imposibilă, povestea următoare este cât se poate de reală, scrie realitatea.net.

Kathy a crescut alături de alte două surori, un frate şi mama lor. Identitatea tatălui, însă, a fost dintotdeauna un mister... Era cel mai mare secret al familiei.

În 2011, Kathy şi-a văzut pentru prima dată certificatul de naştere. Şi tot atunci a aflat că pe tatăl său îl chema Clifford.

Luni bune, s-a gândit numai la asta. Într-o zi, a decis să nu mai aştepte şi să-l cunoască. L-a căutat pe internet şi, când a aflat unde locuieşte bărbatul, i-a scris o scrisoare în care şi-a notat şi numărul ei de telefon. A pândit când nu era nimeni acasă, a intrat şi a ascuns plicul în sertarul de la biroul bărbatului.

Într-o bună zi, la zeci de ani după gestul tinerei, Carol, fata lui Clifford, a găsit scrisoarea în birou.

"Fata care a scris scrisoarea este fiica ta?", şi-a întrebat tatăl. Dar Clifford i-a spus că nu ştie. Din nefericire, în acel moment, tatăl său era pe moarte. Suferea de leucemie, iar medicii îi mai dăduseră doar 4-6 săptămâni de trăit.

Carol a simţit, însă, că trebuia să afle asta înainte să fie prea târziu. Într-o zi, a sunat la numărul de telefon trecut în scrisoare şi a dat de Kathy. Din acest moment, povestea capătă o turnură neaşteptată...

Carol şi Kathy au pus cap la cap frânturile de informaţii şi şi-au dat seama că au mers la aceeaşi şcoală, ba chiar au fost în aceeaşi clasă. Casele lor erau foarte aproape una de alta şi, în copilărie, deşi acum nu-şi mai aduceau aminte, fuseseră prietene foarte bune. Niciodată nu s-au gândit că, de fapt, erau mai mult de atât...

N-au reuşit să afle, însă, care a fost motivul pentru care au fost despărţite.

Pe aceeaşi temă