A primit o bătaie zdravănă şi a fost nevoie de intervenția medicilor. Concubinul a găsit-o în braţele DJ-ului

Aventurile nocturne ale unei tinere din satul Scoreni s-au terminat cu o bătaie zdravănă și intervenția medicilor, relatează dinstraseni.md

Totul a început cu o vizită a concubinilor la vecinii care au organizat o ceremonie cu ocazia petrecerii fiului la armată. Pe parcursul serii, tânăra de 25 de ani trăgea cu ochiul la DJ-iul petrecerii. Însă, fiind împreună cu soțul, nu s-a încumetat să se apropie de bărbat. La o anumită oră, după ce au stat la masa cu bucate și băutură,  concubinii au plecat acasă. Totul părea să se termine.

Însă, ajunsă acasă, tânăra, iute de fire,  nu avea somn. Într-un moment, când a observat că bărbatul ei a adormit, a sărit din pat și a fugit la petrecere. Dar, ghinion, bărbatul s-a trezit și a observat că iubita lui nu mai este lângă el în pat. Nu a găsit-o nici în curtea casei. Atunci bărbatul s-a dus direct la petrecere unde și-a găsit concubina în brațele DJ-ului. Plin de nervi, a luat femeia la pumni. A fost nevoie și de intervenția medicilor.

Acum bărbatul în vârstă de 38 de ani riscă să ajungă la închisoare. Pedeapsa va fi stabilită în funcție de gravitatea leziunilor provocate.

Cei doi concubini locuiesc împreună deja de patru ani.

Pe aceeaşi temă