A pierdut un deget după o ceartă cu nişte necunoscuţi. Ghinionul unui moldovean din nordul Italiei

Se plimba beat criţă pe stradă. La un moment dat o maşină i s-a oprit în apropiere. Din ea au ieşit un cuplu de tineri, care au încercat să-l ajute să ajungă acasă. Bărbatul însă le-a refuzat ajutorul, ba mai mult a sărit şi la bătaie. Într-un final acesta s-a ales fără un degete.

Este vorba despre un cetăţean italian, în vârstă de 27 de ani.

Incidentul s-a produs în localitatea Omegna, provincia Verbano-Cusio-Ossola, chiar în noaptea de Revelion, însă a fost dat recent publicităţii. 

De asemenea oamenii legii au reuşit să stabilească identitatea celor doi tineri. Este vorba despre un moldovean de 21 de ani şi de iubita sa, o ucraineancă de aceeaşi vârstă, scrie ecorisveglio.it.

Potrivit aceleaşi surse, tânăra s-a prezentat a doua zi la poliţie, şi a recunoscut că se face vinovată de trauma italianului. După spusele ei, în încercarea de a-şi apăra iubitul, ea l-a muşcat pe necunoscut de degetul inelar al mânei drepte, reuşind să-i rupă o falangă.

Concetăţeanul nostru şi prietena sa, învinuiţi de agresarea italianului, vor fi nevoiţi să-i achite despăgubiri, în timp ce scandalagiul a fost tras la răspundere pentru că a urcat la volan în stare de ebrietate.

Potrivit carabinierilor, nivelul de alcoolemie în sângele italianului era de circa 1,30 promile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »