A patra etapă din Divizia Naţională la fotbal: Speranţa Nisporeni va întâlni Milsami Orhei

Embed:

Sâmbătă va avea loc etapa a patra din Divizia Naţională la fotbal, iar revelaţia acestui sezon, Speranţa Nisporeni va întâlni campiona în exerciţiu Milsami Orhei.

După trei victorii consecutive, dintre care una surprinzătoare în faţa echipei Sheriff, Speranţa Nisporeni va încerca să-şi continue parcursul de succes din acest sezon. Gruparea antrenată de Cristian Efros se va duela sâmbătă, cu Milsami, la Orhei, de la ora 17 şi 30 de minute.

În aceeași zi, Zimbru, formație care are cel mai bun start în Divizia Naţională din ultimii 18 ani, va juca cu o altă echipă care în etapa trecută a reușit o mare victorie, Petrocub. Duminica trecută, echipa din Hîncești a produs surpriza și a învins campioana Milsami. Partida dintre Zimbru și Petrocub se va disputa în Capitală, de la ora 20.00.

Tot sâmbătă, Zaria va întâlni Dacia, la Bălţi, iar Academia se va confrunta cu Sheriff, la Ghidighici.

Ultimul meci al rundei a patra din Divizia Naţională se va disputa duminică, la Ternovca, acolo unde Dinamo Auto se va duela cu Saxan Ciadîr-Lunga.

După trei etape disputate, primele două poziţii din clasament sunt ocupate de Zimbru şi Speranţa Nisporeni, ambele având câte nouă puncte, în timp ce pe locul trei se află Sheriff, care are cu trei puncte mai puţine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu