A nins peste Moldova! Primii fulgi au reuşit să creeze probleme pe mai multe drumuri din ţară (VIDEO)

Embed:

Primii fulgi de nea au căzut în această seară în Moldova. Deşi nu a durat mult, ninsoarea a reuşit să creeze probleme pe mai multe drumuri din capitală, dar şi pe unele trasee naţionale.

În acest moment pe străzile din capitală şoferii circulă fără impedimente. Asta deşi acum câteva ore zăpada le-a creat dificultăţi.

Totuşi conducătorii auto care se pornesc la drum trebuie să ştie că pe traseul naţional Chişinău-Călăraşi, în apropierea satului Codreanca, zeci de şoferi stau blocaţi în trafic din cauza poleiului care s-a aşternut pe drum, care s-a aşternut pe drum.

Oamenii spun că aşteaptă de la ora 14:00, iar până acum nu le-a venit nimeni în ajutor. De asemenea, ei spun că de pe drum lipseşte materialul antiderapant:

"De la jumătate la trei stau în drum am stat acolo trei ore, stau aici mai bine de o oră. Nu avem nisip pentru a-l împrăştia".

"Avem cauciucuri noi de iarnă, dar nu ajută - drumul este ca de sticlă".

Deşi au venit cu o întârziere de patru ore, autospecialele au reuşit să împrăştie materialul antiderapant. Şoferii nemulţumiţii de deservirea drumurilor au lăsat un mesaj pentru autorităţi:

"Să se odihnească şi ei cum ne odihnim şi noi pe marginea drumului", a spus un bărbat.

Şi pe traseul naţional Chişinău-Orhei, în aproprierea satului Peresecina, din cauza zăpezii s-au format ambuteiaje.

Pentru a evita blocajul în trafic, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, Poliţia recomandă şoferilor să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă. În caz contrar, aceştia riscă amendă de până la 60 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu