A născut gemeni, iar după trei săptămâni a revenit la silueta suplă. Cum a reușit Beyonce să dea jos 13 kilograme

Doctorul Bruce Ettinger, obstetrician și un apropiat al proaspetei mămici a dat detalii în exclusivitate despre starea vedetei și despre modul în care aceasta a reușit să piardă kilogramele excedentare în timp-record, scrie realitatea.net.

"Beyonce s-a apucat deja de exerciții și de dietă. Acum, că și-a căpătat vitalitatea după ce a născut, a început să lucreze cu un antrenor personal pentru a scăpa de kilogramele în plus. După prima săptămână de la naștere, aceasta slăbise deja 10-11 kilograme, în mare parte retenție de apă, din cele 22 de kilograme accumulate pe timpul sarcinii. Acum, la trei săptămâni de la naștere, Beyonce a dat jos aproape 13 kilograme, dar nu este însă gata să iasă în lume. Vrea să mai slăbească vreo 6 kilograme până atunci", notează viva.ro.

În afară de sport, vedeta ține însă și o dietă pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Aceasta ține un regim simplu, cu un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați, și consumă legume organice și carne slabă, cum ar fi tonul și pieptul de pui.

După cum spun apropiații vedetei, Beyonce e hotărâtă să fie o mamă fabuloasă și în formă. Dacă ne luăm după experiența trecută, când și-a revenit foarte repede după nașterea fiicei sale, Blue Ivy, acum în vârstă de 5 ani, suntem convinși că o vom vedea pe artistă cât de curând pe scenă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu