A MURIT subit la un festival de muzică. Află care este cauza

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a decedat din cauza unei supradoze de droguri la festivalul de muzică Beyond The Valley din Victoria, Australia. Callum Edwards a fost dus la spital într-o stare critică, sâmbătă, 29 decembrie, înainte de a muri trei zile mai târziu. Un purtător de cuvânt al poliției Victoria a spus atunci că circumstanțele morții sale nu au fost încă determinate. Medicii care îl tratau pe Callum în spital au găsit venin în sistemul său.

Fratele mai mare al lui Callum, Liam, discreditează afirmațiile potrivit cărora a fost de vină o supradoză de droguri, spunând că "în sistemul său a fost găsit venin de șarpe tigru, cu siguranță știu că există o reptilă implicată. "Circumstanțele care au condus la incident nu sunt încă pe deplin înțelese și rămâne neclar dacă există vreo urmă de droguri găsite în sistemul lui Callum.

Liam Edwards, după ce a ajuns la festival, a descoperit că fratele său fusese deja dus la spital. Poliția a spus că "împrejurările legate de moartea sa încă nu sunt fi determinate, și nici tratate ca fiind suspecte".
Înmormântarea lui Callum se desfășoară astăzi în orașul său natal Mansfield, Victoria, cu sute de prieteni și familii care așteaptă să fie prezenți.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu