A MURIT şoferiţa care a provocat accidentul cumplit de pe strada Alba Iulia din Capitală

Embed:

Şoferiţa care a provocat cumplitul accident de pe strada Alba Iulia din Capitală a murit. Femeia s-a stins din viaţă în jurul orei 10:00 la Spitalul de Urgenţă, unde era internată în stare gravă de lunea trecută. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Veronica Istrate.

"O persoană a decedat, este pacienta care a fost extrem de gravă din start, spitalizată în Secția de terapie intensivă. Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgentă externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul", a menţionat Igor Curov, vicedirectorul Institutului de Medicină Urgentă.

Citeşte şi: FILMUL ACCIDENTULUI din Capitală. Cum a ajuns maşina în troleibuz, ce spun martorii şi rudele victimelor

Amintim că femeia în vârstă de 33 de ani a urcat la volan având o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge, iar norma admisă este de 0,30. Astfel, șoferița a depășit de șapte ori norma de alcoolemie admisă. Potrivit specialiștilor, o femeie care cântăreşte aproximativ 60 de kilograme are nevoie de două ore şi jumătate pentru a scăpa de alcoolul din sânge.

CITEȘTE ȘI: Şoferiţa care a intrat cu mașina în troleibuz pe strada Alba Iulia a fost condamnată, anterior, pentru provocarea unui accident (DOC)

De menționat că recuperarea completă a organismului după consumarea unor cantităţi mari de alcool poate să dureze şi mai mult de 48 de ore.

CITEȘTE ȘI:(VIDEO) "Ești o potențială ucigașă". Cum a fost surprinsă şoferiţa care a provocat accidentul de pe strada Alba Iulia

PUBLIKA.MD amintește că, lunea trecută, maşina condusă de şoferiţa aflată în stare avansată de ebrietate a lovit violent un troleibuz de pe linia 21, care circula regulamentar. În urma impactului, un bărbat de 34 de ani care se afla în automobil a murit pe loc, iar 27 de oameni au ajuns la spital cu diverse traumatisme.  

CITEȘTE ȘI: Cine este bărbatul care a decedat în cumplitul accident de la Buiucani

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu