A MURIT celălalt bărbat implicat în EXPLOZIA OBUZULUI din Anenii Noi

Embed:

Tânărul de 19 ani, care a ajuns aseară la spital în urma unei explozii la o fermă de porci din satul Roşcani, raionul Anenii Noi, s-a stins din viață. Din cauza rănilor grave, medicii nu l-au putut salva. Amintim că obuzul detonat a luat pe loc şi viaţa unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Potrivit informaţiilor preliminare, victimele ar fi găsit proiectilul şi au decis să-l testeze. Cei doi locuiau în satul Bulboaca. Soţia bărbatului decedat spune că în ziua tragediei au fost chemaţi să facă nişte lucrări pe teritoriul fermei din Roşcani.

"Ei sau dus la lucru să sape acolo, să îngroape nişte trube. A spus că pe o oră aveţi băieţi şi iaca pe o oră şi nu s-au mai întors", a spus mama băiatului.

Proprietarul fermei a venit acasă la cele două victime, însă a refuzat să comenteze ce s-a întâmplat.

"Au venit iaca acum a venit o dat oleacă de bani şi a spus că el nu este vinovat cu nimic. Iaca aşa am să împrumut că trebuie să îi îngrop nu am să îi las pe laiţă", a zis mama băiatului.

Incidentul s-a produs ieri seara, poliţiştii fiind alertaţi de un sătean. La locul tragediei s-au deplasat geniștii, pentru a cerceta zona şi a preveni o altă nenorocire.

"Nimeni nu cunoaște cu certitudine unde a fost depistat. Un responsabil de acolo de la ferma a aratat unde ei au lucrat. Pe teritoriul fermei respective au fost îngropate doua tevi pentru iluminare si noi am cercetat acele doua zone", a declarat Adrian Efros, genist .

Între timp, muncitorii de la fermă au mai găsit un proiectil la 10 metri distanţă de la locul tragediei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu