A murit caracatița Paul, oracolul Cupei Mondiale

Embed:

Caracatiţa Paul, care a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, a murit, a anunţat acvariul din Oberhausen (Germania).

Caracatiţa Paul s-a născut în ianuarie 2008,  în oraşul englez Weymouth. Totuşi există şi controverse referitor la acest subiect. În primăvara acestui an postul de televiziune american ESPN a făcut o mică investigaţie în urma căreia reiesă că Paul a fost prins în aprilie 2010 în apropierea insulei Elba din Marea Mediterană în vârstă de doar 4 luni.

În urmă cu două săptămâni, oficialii acvariului din Oberhausen anunțaseră că au inițiat procedurile necesare pentru a-i proteja numele ca marcă înregistrată în Uniunea Europeană.

În total, Paul a prezis câştigătoarele din 14 meciuri dintre care 12 au fost corecte. Pe 26 octombrie 2010, site-ul oficial al acvariului Sea Life din Oberhausen a anunţat că controversata caracatiţă a murit. Astfel, previziunile oamenilor că moartea lui va veni din cauză că locuitorii Germaniei îl vor mânca nu s-au adeverit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu