A murit "BOO POMERANIANUL", cel mai frumos câine din lume (FOTO)

Durere mare pentru fanii lui "Boo Pomeranianul", considerat cel mai frumos câine din lume. Simpaticul patruped a murit. Vestea teribilă a fost dată chiar de stăpânul său, care a precizat că "Boo Pomeranianul" a murit în somn.

"Boo Pomeranianul" avea probleme cu inima, iar starea sa s-a agravat după decesul unui alt câine din familie cu care "Boo Pomeranianul" era foarte bun prieten. "Boo Pomeranianul" i-a impresionat pe internauți cu drăgălășenia sa, astfel că nu mai puțin de 16 milioane de oameni îl urmăreau pe rețelele sociale, scrie spynews.ro.

"Dragi prieteni,

Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc cu voi faptul că Boo a murit în somn în această dimineaţă, ne-a lăsat pentru a i se alătura bunului său prieten Buddy. Familia noastră e distrusă, încercăm totuşi să găsim confort în ideea că Boo nu mai este în durere. Ştim că Buddy a fost primul care l-a salutat pe cealaltă parte a "podului curcubeu" şi că va fi mai extaziat decât a fost în ultimul timp.

L-am adus pe Boo acasă în primăvara anului 2006 şi mi-a devenit cel mai bun prieten din toate timpurile. La scurt timp după ce Buddy a murit, Boo a început să prezinte semne de probleme cardiace. Credem că inima lui s-a stricat atunci când Buddy ne-a părăsit. El a rezistat încă un an, dar se pare că timpul lui s-a scurs şi sunt sigur că acum este cel mai fericit pentru că cei doi s-au revăzut în ceruri. Boo, te iubim cu toată inima şi ne vei lipsi până în ziua în care ne vom revedea. Distrează-te când te întâlneşti cu Buddy şi creaţi nenorociri adorabile oriunde aţi fi. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi urmărit aventurile lor stupide în ultimii 10 ani. Sigur au avut o mulţime de momente distractive. Cu iubire şi recunoştinţă profundă, oamenii lui Boo", este mesajul transmis de stăpânii lui Boo Pomeranianul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu