A minţit că are CANCER şi a făcut o avere. O femeie a pus mâna pe 86.833 de lire sterline în urma acestei minciuni, dar va face închisoare

Patricia Robertshaw, o femeie de 42 de ani din Marea Britanie, a folosit documente false prin care a fraudat asociații de caritate să o ajute cu bani, transmite libertatea.ro.

Ea a susținut că are cancer și a cerut bani pentru operații și tratamente. Ea a mințit în privința stării ei de sănătate și și-a luat un concediu medical de trei luni, pretinzând că urmează un tratament de radioterapie.

În tot acest timp, ea și-a căutat alt serviciu (în momentul acela lucra ca organizator de evenimente) și a încercat să păcălească viitorii angajatori aducând documente false privind calificările ei, susținând că are un doctorat în filozofie obținut la Universitatea din Leeds.

Între septembrie 2015 și noiembrie 2017, ea a reușit să pună mâna pe 86.833 de lire sterline numai pe baza acestei minciuni.

Ea a fost prinsă după ce cineva s-a gândit să verifice actele depuse de ea și a descoperit că erau niște falsuri grosolane. Oamenii au intrat la bănuieli după ce i-au oferit posibilitatea de participa la două consultări gratuite, dar le-a refuzat de fiecare dată.

Femeia și-a recunoscut vinovăția și a primit o condamnare de patru ani și cinci luni de închisoare cu executare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu