A luat sfârșit primul tur al Campionatului Moldovei la Futsal

Embed:

Echipa JLC a învins formaţia Elpasso înntr-un meci din etapa a 13-a a Diviziei Naţionale la futsal cu scorul de 3-0 şi rămâne în continuare pe locul 4 în clasament. Într-un alt meci, Tornado a învins cu 2-1 echipa Eldorado şi rămâne lidera clasamentului cu 37 de puncte după prima jumătate a campionatului.

JLC a deschis scorul foarte târziu. Iaroslav Subotin a reuşit să marcheze primul gol abia la sfârşitul primei reprize. Elpasso a putut egala până la pauză, însă căpitanul echipei Sergiu Iordachi a ratat un penalty. La reluare, JLC a mai marcat o dată prin Alexandru Antonov, iar Alexandru Şevciuc a ridicat scorul de pe tabelă la 3-0 cu 11 minute înainte de fluierul final şi acesta nu s-a mai schimbat. JLC a învins, dar rămâne în continuare pe poziţia a 4-a în clasament cu un total de 30 de puncte.

Într-un alt meci Lexmax a dispus cu 9-2 de Meridian, iar Lilcora a trecut cu 6-4 de Sporting. Tot în etapa a 13-a, Tornado a învins cu 2-1 echipa Eldorado şi rămâne în continuare pe primul loc în clasament la sfârşitul primului tur al campionatului.

Lasă un comentariu