A lovit un bărbat pe trecerea de pietoni, l-a dus la spital şi a fugit. Poliţia l-a reţinut pentru 72 de ore (VIDEO)

Embed:

Un şofer a tamponat un trecător pe trecerea de pietoni, la intersecţia străzilor Vlaicu Pârcalab şi bd. Ştefan cel Mare. Potrivit martorilor, pietonul traversa strada regulamentar. În urma incidentului şoferul automobilului a transportat victima la Spitalul de urgenţă, apoi a părăsit sediul fără să anunţe organele de drept conform procedurii prevăzute de lege. 

Poliţia a localizat şoferul vinovat pe o stradă din Capitală. Acesta a fost escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău pentru audieri şi documentarea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Individul s-a dovedit a fi originar din raionul Criuleni, în vârstă de 38 ani, care recent ar fi revenit de peste hotarele ţării.

Astfel, bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. El riscă o amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu