A locuit 2 ani cu cadavrul mamei și a fratelui vitreg. Motivul te va şoca

Un bărbat din Minnesota, SUA, a locuit mai bine de doi ani cu cadavrul mamei și al fratelui său vitreg în casă, dintr-un motiv absolut uluitor. Robert James Kuefler, 60 de ani, a declarat pentru presa americană că a fost de-a dreptul distrus de durere și nu s-a putut despărți de cele două persoane decedate și a preferat să le păstreze în casă.

Cadavrul mamei și a fratelui lui Robert au fost găsite de autorități în urma unor sesizări primite de la vecinii americanului. Corpul mumificat al fratelui acestuia se afla într-un dormitor, iar al mamei în pivniță. Potrivit autopsiei, se pare că aceștia au murit din cauze naturale, fratele geamăn în iulie 2015, iar mama o lună mai târzi, scrie libertatea.ro

După moartea lor, Robert a decis să îi păstreze în casă, pentru că, așa cum a spus el, nu a reușit să își ia la revedere și să trăiască fără ei.

”Am fost traumatizat. Ce puteam să fac? Știu că lumea spune că sunt nebun, dar nu sunt nebun. Îi iubesc și atât!”, a declarat plin de tristețe Robert James Kuefler.

Americanul a fost arestat și declară că nu are nevoie de consiliere psihologică și nu a acționat în fără cunoștință de cauză.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu