A lăsat Buiucaniul fără electricitate. SINUCIGAŞUL de pe macara a mai făcut o boacănă

Embed:

Mai mulţi locuitori din sectorul Buiucani al Capitalei au rămas aseară în beznă. Reprezentanţii Gaz Natural Fenosa au fost nevoiţi să deconecteze curentul din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un pilon de înaltă tensiune din oraşul Durleşti şi a ameninţat că se sinucide.

Aceasta a fost a doua tentativă a bărbatului de a-şi pune capăt zilelor. Tot ieri el a vrut să se arunce de pe o macara. 

Specialiştii de la Gas Natural Fenosa au deconectat energia electrică la solicitarea poliţiştilor, pentru ca bărbatul de 35 de ani să nu se electrocuteze. El ar fi recurs la acest gest deoarece câteva persoane au ameninţat că îl vor denunţa la poliţie ca fiind autorul dublului omor de la Durleşti din 2011.

Poliţiştii susţin că tânărul a fost judecat anterior pentru furt.

"Dumnealui a depus explicaţie, am discutat , am făcut careva investigaţii în ceea ce se gândea el că se bănuieşte. Nu a fost niciodată nevoie de psihiatru. A fost anterior judecat pe crime, pe furturi, pe jafuri. Probleme n-au fost. Vedeţi astăzi ce se întâmplă? O dată, a doua oară", a explicat şeful Inspectoratului de Poliţie Buiucani Lilian Pascaru.

Bărbatul fost convins să coboare de pe stâlp după patru ore de negocieri. El va fi supus unui test psihiatric. Dacă se va demonstra că suferă de tulburări mentale, bărbatul riscă o amendă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu