A intrat pe interzis. L-a prins poliția și a dat indicatorul jos de pe stâlp. "Ce fel de indicator e ăsta?" (VIDEO)

Embed:

Un şofer scandalagiu a dat jos un indicator rutier, fiind nemulţumit de felul cum este instalat.

Conducătorul auto a fost mai întâi oprit de inspectori pentru că se deplasa pe contrasens. Incidentul a avut loc noaptea trecută la intersecţia străzilor Alexandru cel Bun şi Maria Cebotari din Chişinău.

Bărbatul s-a arătat nemulţumit de faptul că semnul care interzice accesul pe o stradă cu sens unic este instalat necorespunzător şi din această cauză nu l-a văzut.

"Iaca cealaltă sârmă, iaca aista un indicator , care el... . Eu am un metru 85, vă dați seama că eu să dau drumu la indicatorul ista, iaca la nivelul ista, spuneți-mi indicatorul la 1 metru 80, se instalează pe stâlpi?", a spus bărbatul.

"Se știe că toată strada Alexandru cel Bun se circulă într-o singură direcție, dumnealui o spus că se circulă în ambele direcții, deoarece o dat drumu la indicator, iată indicatorul ista. E legat cu sîrmă, înseamnă că se găsesc oameni buni care îl leagă, și se găsesc oameni răi care îl dau jos, care cum o făcut de fața mea domnul în cauză", a comunicat inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun.

Pentru a ieși basma curată, șoferul a coborât indicatorul instalat pe pilon.

"S-au deplasat contrasens, noi l-am ajuns din urmă, i-am explicat cetățeanului, am venit pe jos la fața locului aici. Indicatorul era sus, dumnealui l-a luat sîrma a desfăcut-o și l-a dat jos. Și o spus : „ Ce fel de indicator e aista? Pe mine nu mă aranjează așa indicator"  a comunicat inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun.

Bărbatul urmează să fie sancţionat atât pentru încălcarea regulilor de circulaţie, cât şi pentru deteriorarea indicatorului rutier.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu