A îngropat peste 10.000 de copii avortați în 15 ani. Motivul te va lăsa fără cuvinte

Un zidar vietnamez face de 15 ani un lucru pe care oamenii îl înţeleg greu: îngroapă copii avortaţi. Vietnamezul Tong Phuoc Phuc a demonstrat generozitate cum nu se credea că mai există pe lume, scrie Realitatea.net.

Bărbatul a îngropat peste 10.000 de bebeluşi din 2001 încoace şi a salvat vieţile a altor sute. Totul s-a întâmplat după ce, în 2001, soţia lui care trebuia să nască a ieşit din spital fără copil. Tong a văzut că celelalte mame îşi ţin copilul în braţe, iar soţia lui a venit tristă, fără bebeluş.

Tong a aflat pe urmă ce se întâmplă în acea sala de "naşteri". Femeile care intrau acolo aveau şanse minime să iasă mămici. Atunci el a decis să îi îngroape pe toţi copiii avortaţi gândindu-se că dacă nu au avut ocazia să vadă lumina lumii, Dumnezeu îi va primi aşa cum se vine, cum e legea cerească. Pentru fiecare din cei 10.000 de bebeluşi Tong a făcut o slujba personală de înmormântare.

Fostul zidar a cumpărat un teren din economiile sale undeva în zona munţilor Hon Thom, aproape de oraşul Nha Trang. Tong a început să îi îngroape pe copii în acel loc idilic. La început, soţia lui a crezut că bărbatul a înnebunit, că a suferit prea mult după ce a pierdut un copil la maternitate.

Tong susţine că locul pe care l-a amenajat nu este neapărat unul trist, este un altar, o grădină care poate da speranţa. El susţine că multe femei însărcinate care au ajuns în acel loc să vadă altarul miilor de copii omorâţi s-au răzgândit şi au renunţat să avorteze.

Multe femei care nu ştiau ce să facă ori nu aveau informaţiile necesare în cazul unei sarcini s-au adresat lui Tong. Tong a început pe parcurs să înfieze copii, salvându-i astfel de la moarte. Tong i-a înapoiat pe copii mamelor care aveau un moment de rătăcire, reuşind astfel să facă fericite familii întregi.

Pentru a nu-i încurcă, Tong le-a pus micuţilor nume uşor de reţinut: toţi băieţii se numeau Vinh (onoare), iar fetiţele primeau numele Tam (inima).

Evident, că să creşti şi să îngrijeşti atâţia copii e nevoie de multă muncă, însă lui Tong i-a plăcut dintotdeauna rolul de tată pentru că el a înţeles altfel ce înseamnă un copil în viaţă unui om.

"Voi continuă să fac asta până voi muri. Sper că proprii mei copii să ajute la rândul lor alte persoane care se vor află în dificultate", a declarat Tong, scrie site-ul nolocreo.com.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu