A încercat să se îmbogăţească ilegal. Un tânăr a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o locuinţă

Prins în flagrant de agenţii de pază ai unei firme particulare şi de poliţişti, în timp ce încerca să fure dintr-o locuinţă. Este cazul unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, care, în acest weekend, a încercat să se îmbogăţească ilegal. Incidentul a avut loc într-o casă din comuna Băcioi, sectorul Botanica al municipiului Chişinău, scrie canal3.md.

În locuinţă nu trăia nimeni, aşa cum, imobilul era scos la vânzare. Cel mai probabil, pe asta a mizat suspectul. Doar că nu a luat în calcul faptul că, casa era păzită. Astfel, în momentul în care a spart unul din geamuri, sistemul de alarmă s-a declanşat. Totodată, vecinii, ştiind că în locuinţă nu trăieşte nimeni, au observat că cineva umblă prin camere şi au sunat după ajutor la poliţie.

La faţa locului a ajuns imediat inspectorul de sector. El l-a şi reţinut pe individ, care şi-a recunoscut vina. Potrivit unor informaţii, tânărul ar fi avut şi un complice, versiune care urmează a fi investigată de către oamenii legii.

Suspectul depistat la locul infracţiunii nu este nici pe departe la prima abatere de la lege, anterior, acesta fiind cercetat penal pentru acţiuni similare.

Este originar din Băcioi şi recent, ar fi comis, la fel, o tentativă de furt. Cazul este investigat de către anchetatori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu