A început războiul declaraţiilor înaintea turneului MMA Eagles Fighting Championship

Embed:

Luptătorii moldoveni au început războiul declaraţiilor înaintea turneului MMA Eagles Fighting Championship. Sergiu Barbăroşă şi Vasile Botnaru, protagoniştii celei mai aşteptate lupte din cadrul galei de la Chişinău, şi-au asigurat susţinătorii că vor obţine centura.

"După această luptă toţi vor vedea cine este numărul 1 în această categorie semimijlocie. Acum sunt într-o pregătire foarte bună şi nu o să mai repet greşelile de data trecută", a spus luptătorul MMA, Vasile Botnaru. 

"Îi urez sănătate. Multă, multă sănătate. El e tânăr. E la început de drum. Are de trecut peste foarte multe greutăţi până a ajunge la un nivel foarte mare", a spus luptătorul MMA, Sergiu Barbăroşă. 

Pe lângă lupta dintre Barbăroşă şi Botnaru în cadrul galei vor avea loc şi semifinalele categoriei de până la 62 de kilograme.

În prima dintre ele, moldoveanul Mihai Sârbu se va bate cu Nabiulla Amirov.

În a doua semifinală, azerul Samir Aliev se va duela cu ucraineanul Dmitro Predebaylo.

Câştigătorii celor două confruntări vor lupta în luna mai pentru centura de campion în această categorie de greutate. La turneul MMA Fighting Championship sunt programate în total 12 lupte.

"Mulţi întreabă de ce acest turneu se desfăşoară doar în Moldova. În primul rând vreau să zic că deocamdată doar în Moldova. Vreau să demonstrez tuturor că ţările mici pot dezvolta proiecte mari care să ajungă renumite în toată lumea", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Eagles Fighting Championship va avea loc pe 18 februarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu